Sex-hjelpemidler

Anonym
Tirsdag 26. aug. 2008 10:35

Hei, alle flotte damer!
Er det noen av dere som har forsøkt sex-hjelpemidler?
Jeg har lyst til å prøve for å få litt ny inspirasjon inn i forholdet , men vet ikke helt hva jeg skal kjøpe og hvor, veldig flaut å gå inn i en porno-butikk, så det må nok bli over nettet. Noen som har noe å anbefale?

sjokolademus
Onsdag 3. sep. 2008 21:10

Prøv "ormen" som selges på Kondomeriet. Den er veldig bra synes jeg.

tmps
Søndag 15. mai 2011 18:07

det er ikke så flaut ,men kjenner følelsen. huske da jeg gikk inn i en slik butikk første gang. MEn nå er jeg jeg glad jeg turte. min samboer og jeg har mye "moro" med leketøyet mitt. og ikke minst har jeg stor nytelse av det. så jeg anbefaler å prøve

Anonym
Fredag 9. des. 2011 21:35

synes ikke det er så veldig flaut, men det er jo veldig kjekt å bestille over nettet!
kommer litt ann på hva du er på utkikk etter, om det er klitoris, vaginalt eller noe du og mannen kan leke med sammen?

selv har jeg denne
http://sengekos.no/index.php?main_page=product_info&cPath=261_263&products_id=43867

Den er slik at jeg kan ha den tykkeste delen på klitoris og den tynneste som går innvendig å stimulerer g-punktet, og da er det også plass til penisen hans.
Samboeren min liker den ganske godt! for det er vibrator i begge delene, så det er ofte han prøver å lure den med i akten ;)
Også får det så fort å få varene :)
Da jeg bestilte denne på søndags kveld fikk jeg sms om at den var sendt mandag morgen og på onsdag lå den på postkontoret!

Anonym
Torsdag 14. juni 2012 18:30

Tror det er en som har handlet hele sengekos sitt utvalg jeg gitt....
Det lukter spam så det holder.

ville vel heller handlet direkte hos club4 om du først skal handle, siden det er de som står for utsendelsen av varene uansett.
sengekos er jo ikke en butikk engang.. det er bare en nettside og dete r andre som sender ut varene, så du har ingen mulighet til å gå til de med reklamasjoner osv.

Sengekos er jo bare en sånn affiliate shop som ikke sender varene selv (Her er navnet slettet av redaksjonen da vi ikke ønsker å henge ut enkeltpersoner. MVH Red.)
Litt usikker på i hvilken grad vi ønsker å handle i butikker som drives av folk som er dømt for hallik virksomhet, men det er jo opp til hver enkelt, innbyr liksom ikke helt til tillit....

Personlig handler vi heller hos kondomeriet, nytelse, erotikknett, cupido eller ceciliekjensli, utvalget der, ihvertfall om man er på utkikk etter kvalitet er minst like stort uansett.

Anonym
Tirsdag 30. okt. 2012 01:54

Den typen vibrator som nevnes over her har de også i denne butikken: http://www.goodvibrationz.no/kvinnelig-sexleketoy-henne/vibratorer/duovibratorer.html

Der er det ingen som er dømt hverken for det ene eller det andre, og de dømmer ingen selv heller. :)