Black Bull - bedre enn andre potensmidler

Ben
Lørdag 4. okt. 2008 22:50

Hei ,jeg er mann på 49 år og har prövd det meste på markedet av potens piller,men nå har jeg funnet det som virker best for meg.
Tilfeldig ved et nettsøk kom jeg over dette. Bestilte det og ble veldig overasket at dette virket så bra som det gjorde. Faktisk mye bedere en noe av det jeg har prövd för.
Du får kjöpt det på nett www.cosmopharmas.com/no32986
Dette er nr 1 og heter Black Bull

sjokolademus
Mandag 6. okt. 2008 16:06

Det synes jeg høres litt skummelt ut. Er det godkjent i Norge? Har det bivirkninger? Tenk om tissen blir ødelagt!!!!!

Ben
Mandag 6. okt. 2008 18:40

Jeg har bare hatt positive opplevelser med å bruke Black Bull, har ikke hatt noen bivirkninger. Jeg er enig i at det kan være skummelt ut å bestille over nett, det er mye humbug du kan bli lurt til å kjøpe.
Disse selges på åpent marked i Norge. 100% naturlig innhold.
Jeg er iallefall superfornøyd.

sjokolademus
Lørdag 1. nov. 2008 19:56

Jeg vet lite om slike midler, men jeg kan tenke meg at det kan være fare for "avhengighet". Man kan kanskje skille mellom den som bruker piller for å få en ereksjon som varer i timevis fordi det er gøy eller spennende og den som ikke får den opp uten masse strev og som daler ned når det gjelder. Hvis man venner seg til en slik superpenis,blir det naturlig nok bekymringsfullt når og om man skal greie seg på egen maskin. Jeg tror jeg ville vært veldig forsiktig med å venne kroppen og ikke minst psyken til dette. Som sagt har jeg ingen erfaring med det, men har hørt om menn midt i livet som ønsker seg en skikkelig orgie. "Vanlig" sex blir jo kjempekjedelig om man har slike preferanser.