Litt engstlig, men mest desperat.

Anonym
Torsdag 17. des. 2009 16:30

Hei,

Jeg har levd i et forhold med mye mindre sex enn ønsket i flere år nå.
Det hele startet når vi fikk barn og tiden ikke lenger strekte til. Hun ofret sexlivet til fordel for søvn og jeg ble ufrivillig med på det. Vi har til tider kunne prate om det men det har stort sett forvansket situasjonen. Vi har hatt sex mellom 4 og 10 ganger i ÅRET de siste 5 årene. noe jeg gjerne skulle sett var i måneden. Vi har også de siste årene gått jevnlig til flere typer samlivseksperter for å prøve å få floken til å løsne. Men for å være helt ærlig har jeg ingen tro på at min samlivspartner noengang vil våkne seksuelt igjen.
Det er det jeg mentalt har innstilt meg på at blir resultatet.

Men så begynner problemene, først litt i det små med noen smerter i bak pungen som går over etter noen dager, dette har pågått de siste et par årene uten at det har plaget meg stort. Det rare er at den blir borte på sekundet med en gang jeg klarer å en dyp orgasme.

Nå har det virkelig toppet seg. Smerten bak pungen er mye sterkere og konstant. Jeg går i en rus av å være konstant opphisset Jeg kan onnanere å få utløsnong men får ingen følelse av orgasme. og kan holde på i det uendlige med utløsninger.
Jeg har følelsene utenpå, Jeg gråter når ting er trist. hjertebank når kona en sjelden gang gir meg et kyss. og vettaskremt hvis jeg ser en grøsser. å da mener jeg skremt så man fryser i mange minutter etterpå (Jeg så litt på den sjette sansen som jeg ikke husker som en spesielt skummel film, men måtte bare slå av).

Sånn har det hvert i snart 2 uker,mitt lille mareritt.
Jeg føler meg klar for allt når jeg står opp og klar allt når jeg legger meg (eneste forskjellen er at jeg er veldig lei av å være klar når jeg legger meg). Jeg fikk noen sovepiller som får meg til å sove, men våkner av at jeg detter ut av sengen etter noen vanvittig erotiske drømmer. Jeg har blitt nødt til å legge meg i egen seng å binde meg fast for å ikke dette ut.

Jeg vet veldig godt at det ikke er normalt. og har fleger ganger i de siste ukene oppsøkt lege og psykolog uten hell (dvs psykologen tror jeg er deprimert men jeg får det ikke til å stemme).

Jeg har målt testosteron nivået og det er normalt til og med litt lavt. Jeg har tatt ultralyd og den viser ingen unormaliteter. Før jeg fikk sovepillene hadde jeg og kona en skikkelig krangel som gjør at hun er veldig langt unna. Jeg hadde ikke sovet på fire netter og var vel ikke på mitt beste. Jeg har alltid hatt mye sterkere orgasmer sammen med partner enn alene men det er ikke en opsjon i disse dager. Nå når jeg sover klarer jeg å holde det i sjakk med å gjøre en hel masse ting som får meg å tenke på annet enn å ha meg. og er vel noe lettere å være i hus med.

Jeg har en rekvisisjon til spesialist men legen min som virker ganske oppegående på dette omerådet var redd det ville ta lang tid i det offentlige, men ga meg noen navn til private spesialister som er flinke. så det er mitt neste skritt i prosessen. Men i mellomtiden googler endel om temaet og finner mange som har store problemer men klarer ikke å finne noe om noen som har hatt det slik som meg. så nå legger jeg kortene på bordet. og ber om hjelp.

100 googlere finner mer en 1. og jeg er lei.
Så hvis noen finner noe relevant legg inn en post.

Siri
Onsdag 23. des. 2009 16:16

Hei!
Det er ingen enkel situasjon du er i, men du er helt sikkert ikke alene. Med erfaringen fra BarniMagen har jeg sett at dette kommer opp med jevne mellomrom.
Det ser ut for meg som om du er den som gir i forholdet, og at din kone ikke helt skjønner hvor alvorlig dette er for deg, og at det nå har toppet seg helt.

Det ser ut som om dere har tatt fatt i problemet ved å gå til eksperter og det som er, men uten at det egentlig har hjulpet, så da tenker jeg at dette kanskje koker ned til at forholdet dere i mellom ikke er så bra. Hun må jo skjønne at du sliter skikkelig og ville ønske å hjelpe deg= ha større nærhet med deg også på det fysiske plan.

Jeg har liten tro på at man kan gå gjennom livet uten å få sex i et forhold der den ene parten ennå ønsker dette. Hadde dere begge vært "døde" hadde det jo ikke gjort noe, men slik som dette, så er det uholdbart, fordi du egentlig trenger å ha sex med en god orgasme med henne og ikke får det. Det er ikke noe galt med deg, jeg tror ikke du vil finne ut mer om det hos andre eksperter. Det høres ut som "blue balls" det du beskriver. Tenning uten utløsning, visstnok veldig smerterfullt, har jeg hørt.

At du ikke har gått til andre for sex er jo godt jobba, det er mange i din situasjon som hadde gjort det uten å være brydd. En hemmelighet som de holder for kona, men som gjør at man kan holde ut i et sexløst ekteskap. Det er normalt å ville ha sex, og det er normalt å føle seg avvist når man ikke får det. Det igjen går ut over følelsene og man blir litt mer frynsete. Jeg syns ærlig talt ut at det høres helt normalt ut den reaksjonen som du beskriver her. Det er selve forholdet til kona di som du må gjøre noe med. Få henne til å skjønne hvor alvorlig dette er for deg og at du trenger hjelp til å løse dette sammen med henne fordi det er iferd med å ødelegge deg litt.

Det kan hende at noen av gutta på www.barnimagen.com eller www.dinbaby.com kan gi deg noen gode råd. Det er mange som sliter med sexlivet etter fødsel, men ikke i så mange år som det dere gjør.

Det tar tid å bygge opp et forhold på nytt, men dere må begynne i en ende og så ta det bare litt om litt om gangen. Hvis hun ikke er interessert i det, så må dere finne en samlivsform som dere begge kan leve med. Det er ikke riktig at det skal så til de grader gå på bekostning av deg, syns nå jeg da.

Sex er en del av samspillet i de fleste forhold, man utskiller et hormon som heter oxytocin, (her er en artikkel jeg har skrevet om det: http://www.barnimagen.com/barnimagen_site/innhold/tema/den_gravide_kroppen/oxytocin_kjaerlighetens_hormon/(language)/eng-GB )
det gjør at man også bevarer følelsen av å høre sammen i et forhold rent mentalt, og denne kan bli borte når man ikke har fysisk kontakt over tid. Kanskje kona di trenger å komme i litt mer hormonell balanse, har dere diskutert dette? Det finnes både urter og piller som kan piffe opp henne også, det er ikke bare for menn. Har dere diskutert dette?

Ja, her har jeg drodlet litt løst på innlegget ditt, jeg er ingen ekspert på dette, men kanskje jeg har gitt deg noe mer å gå videre på?
Riktig lykke til videre! Jeg håper virkelig at det går bedre med dere etterhvert!
Vennlig hilsen jordmor Siri

Anonym
Onsdag 6. jan. 2010 16:22

Hei,

Nå vet jeg endelig mye mer om hva som skjer og har skjedd.

Etter diverse bomskudd hos leger kom jeg til sist til en urolog, og etter en lett undersøkelse visste han nøyaktig hva som var i gang (utrolig behagelig med noen som visste noe som helst).

Mine sedlagre i prostata var helt fulle og abnormalt store. Når sædlagrene i prostata fyller seg helt opp er de med på å stimmulere lyst hos en mann. Mine sædlagre var blokkert av gelatert sæd, etter lite bruk over lang tid. Noe som førte til oppbygning av trykk som igjen stimulerte lyst opp mot galskap. kroppen var også i ferd med å skru av "systemet" i og med at det ikke var i bruk og mitt testosteronnivå var på vei ned, siden jeg ikke lenger hadde bruk for det. oppe på det hele hadde jeg betennelse i prostata (noe som kan ha hvært der lenge).
Resultatet er at jeg nå går på testosteron salve for å ikke miste potensen helt, antibiotika for å ta betennelsen og må jevnlig tømme meg for sæd for å ikke bygge enda mer gelesæd.
Til dere med ballespreng jevnlig er det mulig dere burde ta dere en tur til urolog dere også før det går så vanvittig langt som med meg.

Min oppbygning av gelatert sæd har pågått over lang tid og min urolog kunne opplyse att man ved onani bare utløser ca 70% av sæd lagret i prostata mens ved samleieutløser nesten allt. Siden det var begynt å klumpe seg ville ikke klumpene komme ut under vanlig onani noe som nå er et større problem siden klumpingen er så stor at de ikke vil ut i det hele tatt.
Nå som jeg har en betennelse på gang og gjerne skulle hatt det ut, er det jo også litt ekstra problematisk.

Men det værste med det hele er at jeg til min store forskrekkelse fant ut at dette er helt normalt for veldig mange menn i forhold uten sex.
Jeg har også fått en pekepinn på hvorfor ingen skriver om dette, det er ganske enkelt at hvis mannen også mister lysten som en avslåing av tesosteronproduksjonen vil innebære vil jo problemet også forsvinne, siden det da er to som ikke er intressert i sex.
Jeg heldigvis en betennelse ga meg en stor oppvåkner av det uvanlige slag mens det var i gang.
og nå er det her til alles googling.

Min urolog tror jeg kan bli helt frisk, men sier at jeg må legge om mine sexvaner for å få det til, noe som er lettere sagt enn gjort siden det egentlig ikke er mitt liv jeg må legge om.

Moralen blir vel til sist.
Use it or loose it.

Anonym
Søndag 22. sep. 2013 09:08

Finn deg ei elskerinne eller fler, det gjorde jeg etter mange år uten sex. Jeg sa først ifra til kona og det var greit. Vi bor nå sammen som nevø og tante og det fungerer greit. Hun har sin mat, krim og dataspill og en til å bære inn ved og å måke snø. Jeg har mine elskerinner og en sunn prostata.