Aldri tilfreds med orgasmen

stella
Torsdag 11. feb. 2010 17:47

Vi er et par i 50 årene som har vært gift i 28 år. Vi har hatt jevnlig sex igjennom hele livet uten de store pausene. Borsett fra barnefødsler som da har vært helt normalt ca 4-6 ukers opphold. Altså bra med sex men min mann blir liksom aldri fornøyd med sin orgasme, og sånn har det vært hele livet. Klager ofte på at det ikke føles bra nok osv. Dette til tross for iherdig og frivillig innsats fra min side. Har også "stilt opp" de gangene jeg ikke har hatt så lyst. Jeg kjenner på at jeg opplever prestasjonsangst ift. dette, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg anser meg selv for å være en normal, oppegående kvinne på dette området,og selv om jeg gjør som han ønsker så blir det altså enda ikke bra.Jeg begynner å bli sliten av hele forholdet vårt, som har blitt krevende. Han kan telle på en hånd de gangene han har hatt virkelig god sex, sier han. Er dette normalt? Jeg bare spør.

sjokolademus
Fredag 16. juli 2010 00:58

Det høres nesten ut som mannen din lider av "gubbesjuken" Han som aldri er fornøyd og gir andre skylda. Det er unormalt å gi andre ansvaret for sin egen seksualitet. I hvert fall er det lumpent og umodent. Hvis du har gjort hva du kan for ham er det vel ikke mer du kan gjøre. S

Anonym
Søndag 11. sep. 2011 18:38

Vi er også et ektepar i 50 årene og er like forelsket i hverandre som den gang vi var nygifte og forut for det. Vi opplever å i dag ha bedre sex enn for 20 år siden. Vi har samleie minst 5 ganger i uken og det er like deilig og opphissende som før. Et lite glimt av den nakne kroppen min får han til å oppføre seg som en tyveåring og det har lett for å gå for fort for han. Jeg har svart og frodig fittehar som han elsker. Han sier det bare er deilig å få litt hår i munnen. Jeg slikker og kysser pikken hans fra ballene og oppover og tar til slutt hodet på pikken hans i munnen. Hvis det varer for lenge hender det at jeg får sædspruten i ansiktet, men jeg svelger ikke. Vi er frekke og utfordrende under forspillet som enkelte ganger varer en liten time, det gjør oss begge helt gale. Når orgasmen hennes nærmer seg er hun helt vill og snakker "grisete" Jeg føler at han "eksploderer" rett mot livmoråpningen. Hun hadde før kobberspiral men sluttet med det da mensen hadde opphørt for ca. 1 år siden. Vi har såvidt forsøkt analsex med glidekrem, han syntes nok det var spennende, men det ga ikke meg noe, det er dypt inne i fitta mi jeg må ha den store pikken som fyller meg fullstendig.
Er det mange i 50 årene som opplever det samme som oss?
Hilsen M og G