Svar fra Bernt på nettprat om laber sexlyst

Anonym
Tirsdag 30. aug. 2011 23:19

Heidi: Vet at denne praten skal handle om søvn i hovedsak, men har du noen gode tips i forhold til å få lyst på sex? Det hele er ganske flatt om dagen, lysten mangler litt rett og slett, det handler ikke om noe annet. Er glad i mannen min og han er fin, jeg bare mangler lysten. Det gjør meg ingenting om det går både 2 og 3 uker mellom hver gang. Det er ok når vi kommer igang, men det er som en sier inne på sexdebatten her: ingen hormonelle strømninger i kroppen som bare gjør at man ikke kan la være.
Har du noen gode råd?

Bernt svarer: Obs! Det er ikke lett å gi deg et godt svar uten å vite mere om deg og forholdet du har til mannen din.

Skal vi få lyst på hverandre må vi ha tid til hverandre, Kanskje er dere flinke til å sette av tid. Hvis ikke vil jeg anbefale en lang-weekend av og til - gjerne 3-4 dager til et sted hvor det bare er dere og hvor det er lett å se og dyrke hverandre. Dra gjerne til steder hvor dere har hatt gode romantiske og heftige opplevelser tidligere, Roma, Paris, Provence, Stockholm eller et lite romantisk landsby hotel ved kysten i Italia, Scotland, Sørlandet eller Hellas.

For å få opp lysten din kan du prøve å bruke små mengder DHEA(10-25mg) eller kombinere det med tilskudd av rosenrot eller ginseng som ofte vil gi litt ekstra.

Men husk det hverdagslige stresset er ofte det som ødlegger sexlysten mest både for kvinner og menn. Reiser dere bort sammen til et sted hvor dere ikke har noen plikter eller andre ting hengende over dere - får dere god hjelp fra omgivelsene, fjellet, sjøen, sol, massasje, spa, peis, god mat , dufter, musikk, farger ....mmm