Bruk av hormoner.

Anonym
Torsdag 7. juli 2016 11:44

Hei. Jeg er 58 år, har brukt novofem i mange år, hadde hetetokter hele døgnet ,hver time! Trodde jeg skulle bli sprø. Hadde store blødninger og måtte fjerne Livmora. Nå har jeg hatt to hofteoperasjoner, og har begge gangene sluttet å bruke hormoner. Jeg har dessuten avtalt med legen å prøve og slutte med hormoner for å se om ikke hetetoktene kommer sjeldnere. Jeg har begynt å lure på om det rett og slett er slik at vi bare utsetter alt, skyver det foran oss så lenge vi bruker hormoner? Man bruke hormoner resten av det yrkesaktive livet? Mklarer ikke jobben med konsta7svette og dårlig nattesøvn.?

Anonym
Tirsdag 30. aug. 2016 02:08

Jeg tror du har rett i at problemer kommer bare senere, det var vel greit da det var vanlig med tidlig pensjon å sjyve det 10 år fremover, men det er og er alt for lang tid på østrogen resept.

Før meg er det viktig å spise fiberrikt, drikke kaldt vann, lett ( ikke svett ) trening ute i dagslys.Fibrer inneholder mye phytoøstrogen, men fart på magen er det viktigste for meg da !

Du MÅ sove hvis du skal jobbe.La legen skrive ut Melatonin til deg. Prøv svalt sove rum ,sleng ut dundynen. Drikk Salvie te som stopper svetten tilfeldig da det er ekstra viktigt møte på jobb og stress og den slags, søvnløs av svett på natten.

Bra fiber : Rugflinge grøt med hørfrø. Soya melk (økologisk)Rugbrød,grønne soya bønner ( frosne Edame økologiske) gjerne i kombinasjon med svarte små bønner,mandler. All slags grønnsaker og frukt ( mørktgrønne for magnesium). Kirurgi (nedsøving) gir kronisk Mg brist ( kramp i muskler ,spenninger i skuldrer og nakke )

Og gjør ting som DU liker, ofte !