Lang ventetid hos hudlege - vil DU hjelpe??

Anonym
Mandag 14. nov. 2016 16:24

Hei, 

Jeg leste nettopp et leserbrev i Adressa som omtaler den utrolig lange ventetida det er for å få hjelp hos hudlege i Trondheim. Les artikkelen her: http://www.adressa.no/meninger/2016/11/12/Fikk-beskjed-om-å-vente-ett-år-på-time-hos-hudlege-13778424.ece 

Samboeren min har samme problem. Han sliter med utslett på hendene, noe som ofte er et hinder i hverdagen. Problemet varierer veldig og noen dager er det så alvorlig at uansett hva han tar i så begynner han å silblø og kan få kjøttsår. Dette ble tatt opp med fastlegen, som igjen henviste til hudlege. Det er stor pågang på hudlege-senteret og svaret han fikk var at problemet ikke var alvorlig nok til å bli prioritert nå, ventetiden kan derfor bli opp til et år. 

Jeg er elev ved Norsk Fotofagskole i Trondheim og skal denne uka, og tre uker fremover, jobbe med et dokumentarprosjekt. Jeg skal velge meg en aktuell og reell sak å dokumentere. Jeg har et stort ønske om å dokumentere og vise hudproblemer, utslett osv. ideelt sett i håp om å utgjøre en forskjell. 

Jeg ser etter noen som kan hjelpe meg med dette prosjektet. Er det noen andre her i Trondheim som sliter med hudproblemer og er villige til å stille opp på bilder? Jeg trenger bilder av diverse hudproblemer, mistenksomme føflekker, utslett, irritasjon, sår, osv. Det er ikke nødvendig å vise ansiktet til vedkommende. 

Er du interessert eller kjenner du noen som kan være det? Ta gjerne kontakt på tlf: 97496036 eller per epost: lovise.steinkjellaa@hotmail.com

På forhånd, TUSEN takk!