Du er her: Artikler
Annonse fra Femarelle

Endelig finnes det en problemløser for kvinner gjennom hele overgangsalderen

femarellegruppe
For mange kvinner er overgangsalderen noe langt mer enn noen måneder med hetetokter. Forskjellige plager kan dukke opp allerede i 40-årsalderen og for enkelte vil de vare livet ut. Over så lang tid er det ikke forsvarlig å bruke østrogen, så hva gjør man da?

Femarelle reduserer plagene med hetetokter like effektivt som østrogen. Femarelle finnes nå som tre forskjellige produkter. Hver produktvariant er tilpasset en av fasene i overgangsalderen - fra starten med diffuse plager som oftest kommer i 40-års alder, via menopausen fra 50-års alder med hetetokter til de senere årene hvor kroppen umerkelig svekkes fra 60-års alder om den ikke får ekstra tilskudd av byggematerialer – vil Femarelle kunne hjelpe mange kvinner til å få en langt bedre livskvalitet gjennom alle disse fasene.

Overgangsalderen kan begynne med varierende og synkende østrogennivåer. Mange kvinner opplever da tretthet og uopplagthet, uregelmessig menstruasjon, de er psykisk slitne og humøret kan svinge. Siden slike ubehag kan inntreffe allerede i 40-årsalderen, er det ikke alle som forbinder plagene med en ”begynnende overgangsalder”. Femarelle Rejuvenate (blå/turkis boks) gir mer energi, styrker psyken, er reduserer tretthet og slapphet og er tilpasset denne aldersgruppen. Produktet bidrar også til å opprettholde normale slimhinner og normal hud.

I neste fase, rundt 50-årsalderen, kommer det som de fleste assosierer med overgangsalderen, nemlig hetetoktene og uteblitt menstruasjon. I tillegg opplever mange nattesvette. Også en rekke andre forskjellige plager kan oppstå - varierende fra kvinne til kvinne. Femarelle Recharge (rød boks) er like effektiv som østrogen mot hetetokter og bidrar til regulering av den hormonelle aktiviteten.

Selv om mange opplever at hetetoktene blir borte etter en tid, det kan være fra noen måneder til flere år, er kroppen fortsatt i forandring. Vi vet at benbygningen svekkes kontinuerlig med økende alder, noe som etter hvert kan føre til plutselige og alvorlige brudd. Lårhals og ryggvirvler er spesielt utsatt. Rundt 60-årsalderen opplever dessuten mange muskel- og leddplager samt at slimhinnene blir tørre og overflatevevet tynt.

Femarelle Unstoppable (orange boks) er satt sammen for å hjelpe i denne senere fasen. Den bidrar til fornyelse av benvev og til at det dannes nytt, friskt overflatevev i skjeden og urinveiene. Muskulaturen styrkes.

Femarelle har vært på markedet i Norge i 15 år og har hjulpet tusenvis av norske kvinner som har vært plaget i overgangsalderen. Mange av brukerne av Femarelle har opplevd en bedre balanse gjennom denne livsfasen uten å bruke hormoner. Med de tre nye produktvariantene av Femarelle kan nå enda flere kvinner finne en effektiv og bedre tilpasset behandling mot et bredt spekter av plager som opptrer i overgangsalderen. Femarelle er et produkt som er dokumentert trygt i bruk og som kan brukes i mange år uten risiko for utvikling av alvorlige bivirkninger eller andre sykdommer

Torsdag 29. oktober, 2020
Om overgangsalderen | Helse og kosthold

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake