Du er her: Artikler

11 gode grunner til å verdsette en tokke

Kvinne på gresset
Å ha hetetokter er ikke nødvendigvis negativt, de har positive funksjoner også:)

 

 1. Når man ligger i sengen om morgenen og det er skikkelig kaldt i rommet så man ikke orker å stå opp, da er det bare å ligge godt under dynen og vente på en tokk, så er det mye lettere å stå opp.
 2. Er du ute og fisker og det blir skikkelig kaldt vil en god tokk få varmen i deg igjen og du orker å fiske mye lenger.
 3. Har du en kjedelig dag på jobben og trenger litt avveksling vil en god tokk gi deg en unnskyldning til å sprette opp og åpne vinduet, uansett tid på året.
 4. Står du fast i en samtale som er litt kjedelig kan en god tokk gi deg unnskyldning slik at du kan forlate rommet.
 5. Hvis du har fått deg ny kjæreste og det oppstår en litt pinlig situasjon vil en god tokk være god nok unnskyldning til å skifte emne.
 6. Har du lyst på sex og kjæresten din ikke er helt klar, så kan en god tokk gi deg en god unnskyldning til å rive av deg klærne, en naken kropp gjør som oftest susen.
 7. Blir du pinlig berørt av en situasjon eller noe noen sier og du rødmer kan du bare skylde på hetetoktene du får både i tide og utide.
 8. På en varm sommerdag er små svetteperler på hele kroppen veldig avkjølende.
 9. I riktig sollys glitrer huden riktig så vakkert.
 10. Er du generelt kald, så blir du varm på sekunder, bokstavelig talt, fra innerst til ytterst, mer aktivt enn noen annen form for varmekilde.
 11. Fordi hjertet slår hardere og blodet pumper fortere kjennes det at man lever!
Mandag 6. januar, 2020
Helse og kosthold

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake