Du er her: Artikler

Årets konferanse for deg som er kvinne!

Kvinnehelsekonferansen
Konferansen er unik for kvinner og de mest anerkjente foredragsholdere vil holde foredrag rettet mot dere og deres helse!

KVINNEN I BALANSE - I BÅDE KROPP OG SJEL!

Målgruppen er kvinner uansett alder – sjekk denne fantastiske foredragsrekke!

Ikke minst kommer gynokolog og funksjonellmedisiner Nina Willumsen ved NIMO klinikken i Drammen holder foredraget:

"FOR UNG TIL Å BLI GAMMEL - HORMONER I BALANSE"

Husk at du kan spare opptil kr. 800 ved å melde deg på før 15. november!

Andre foredragsholdere er blant annet: 

Mona Valstad Elsness, fysioterapeut, osteopat DO, personlig trener og coach.Mona, som også er faglig leder Kvinnehelsesenteret på Klinikk for Alle Majorstuen vil kombinere faglig kunnskap med praktisk erfaring og gi deg verktøyene du trenger for å bygge styrke og funksjon i denne muskelgruppen.

Line Carina Holdal, ernæringsterapeut, yogalærer og blogger (Lilalife) er i dag 43 år friskere og mer vital enn noen gang. Hennes historie viser hennes vei til å bli frisk etter å ha slitt med mye angst, uro, depresjon, samt diagnosene fibromyalgi, ME og Epstein-Barr kyssesyken. Det var først da hun kom over den autoimmune protokollen og forstod det hun kaller den store sammenhengen at brikkene falt på plass.

Stig Bruset er lege og er eier av Regnbuen Helsesenter på Lierskogen, en både anerkjent lege og foredragsholder.  Hans kunnskap og formidling førte til at han mottok Brobyggerprisen i 2014 fra Fritt Helsevalg. Faste- med helseeffekter som er bekreftet av banebrytende ny forskning. Blant de mest oppsiktsvekkende er diabetes, hjerte- og karsykdommer, revmatiske lidelser og sykdommer i nervesystemet. I foredraget vil det bli fokusert på hvordan vannfaste, periodisk faste og kaloribegrensning kan dramatisk påvirke vår helse og vektkontroll.

Sølje og Linda driver firma inHouseCoach sammen og dere visjon er: Bevege mennesker-en samtale av gangen. Å vise seg sårbar - vise at en ikke alltid mestrer, føles ofte som svakhetstegn - denne trenden vil vi snu!

Husk at du kan spare opptil kr. 800 ved å melde deg på før 15. november!

Mandag 21. oktober, 2019
Helse og kosthold

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake