Du er her: Artikler

Trenger sexlivet en piff?

sex
Ikke like lett å være kreativ alltid, og noen ganger også nærmest litt pinling kanskje, å komme med forslag som kan live opp sexen. For i dette kan det ligge en skjult anklage om at det man har er for kjedelig eller et spørsmål om hvor har du lært dette??!

Det er ikke ofte jeg snakker med venninner om dette, det må bare innrømmes, så jeg må si at heldigvis så finnes det tips å få andre steder. Et av dem er NRK.no/puls sin oversikt over samleiestillinger til forlystelse. Der kan du taste inn selv hva slags form du er i den dagen, har du noen kroniske plager, så tar de høyde for det, 60 forskjellige stillinger er avbildet på en særs sober og informativ måte, det er bare å ta en titt her: http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.6331899 

Mange opplever at sexlivet blir bedre etterhvert som man blir eldre. Du blir tryggere på deg selv og dette igjen gjør det mindre fomlete. Med god prevensjon, eller tilbakelagt overgangsalder, så behøver en ikke å være redd for å bli gravid lenger. Det er også deilig å ha sex bare fordi det er en god opplevelse, og ikke nødvendigvis for å lage barn. At man kanskje må ty til hjelpemidler er heller ingen hindring. Glidekremer fås både på nett og i butikker eller på apoteket der du bor.

Mandag 5. oktober, 2009
Sex og kjærlighet

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake