Du er her: Artikler
Annonse fra Arcon Norway as

Femarelle!

Åse-Fleur
Er du rundt 50, er du kanskje blant dem som merker at ørsmå tegn på at en ny livsfase er i anmarsj? Det er sannsynligvis en av grunnene til at du søker til overgang.no og søker svar på hva som skjer i kroppen din og hva du kan forvente deg videre fremover. Blant de vanligste signaler på begynnende overgangsalder er blant annet hetetokter og nattesvette. Men mange opplever også andre former for ubehag. Vi kan hjelpe deg!

Det er enkelt å gjøre noe med det meste av dette. Overgangsalder er ingen sykdom, og du trenger derfor ikke å gå til lege eller å bruke medisiner. For 3 av 4 vil et effektivt kosttilskudd som Femarelle kunne dempe plager og ubehag.

 
 
 

Studier under medisinsk kontroll viser at brukere av Femarelle opplever en rekke positive effekter.
Blant de viktigste er:
 
Reduksjon i hetetokter                                    76%
Reduksjon i svetting om natten                        68%
Reduksjon i hjertebank                                   77%
Reduksjon i søvnforstyrrelser                           69%
Reduksjon av uro/anspenthet                           56%
Reduksjon i slapphet og tretthetsfølelse            71%
Økning i sexlyst (libido)                                   68%
 
7 av 10 kvinner rapporterer om forskjellige positive effekter, og de fleste av disse kommer allerede etter 7 dagers bruk. En 10 dagers prøvetid vil derfor være tilstrekkelig for at du skal finne ut om Femarelle kan være et godt valg også for deg, men du skal vite at de fleste får en enda bedre virkning ved å bruke Femarelle i en måned. Flere tusen norske kvinner fra 50 år og oppover er allerede faste brukere av Femarelle. Alt i alt er Femarelle nå prøvd i praksis over hele verden gjennom 2 millioner måneder uten at det er rapportert om en eneste alvorlig bivirkning.
 
Det finnes ingen andre kosttilskudd for bruk i forbindelse med overgangsalderen som er støttet av så mye forskning som Femarelle. I tillegg til det som er det viktigste for mange, nemlig trygghet i forhold til risiko for brystkreft og blodpropp, er det dokumentert at Femarelle styrker benbygningen svært effektivt.
 
Bernt Rognlien, en av ekspertene på overgang.no, har gjennomført en undersøkelse blant norske kvinner som har brukt Femarelle i 6 måneder eller mer. Resultatene er svært positive og brukerne registrerer en sterk forbedring av sin livskvalitet. Les mer om dette på PubMed og søk på Femarelle
 

 

Mandag 25. januar, 2010
Nyheter

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake