Du er her: Artikler

Julestritips fra Christine

nisser
Her gir Christine, vår treningsekspert deg noen enkle tips for å tåle julestira litt bedre, så det blir mer glede og mindre stri!
SPREKE JULEGAVER ER BLANT DE BESTE GAVENE DU KAN GI OG FÅ.

Noen som har tips om smarte, helsefremmende, morsomme julegaver i ulike pris - og aktivitetsklasser..? Det finnes gode alternativer som passer alle aldre, kropper og formnivåer.

I denne søte juletid kan det nok hende de fleste akkurat nå er opptatt med nettopp gaver, og mange andre tradisjonelle gjøremål. Er desember også synonymt med innspurt på jobben, og forventninger om å kunne nyte forberedelsene og bygge opp en passe dose juleglød- og overskudd, er det godt mulig at sødmen ikke er den mest fremtredende smaken av advent.
Da gjelder det å forsøke å velge ut hva man vil ta seg ut på og med. Og et sikkert og virkningsfullt stalltips er selvsagt å sørge for å få nok bevegelse. All slags bevegelse:-) Sørg for å ta deg ut fysisk, så slipper stresset taket en stund - og du bevarer overskuddet bedre!

Jo mer som kreves av oss og jo mer presset vi føler oss - desto viktigere er det jevne påfyllet av fysisk aktivitet. Det reduserer stresshormonene, lader batteriene og gir opplevelse av mestring og glede.
Ta derfor beina fatt og gå eller løp deg en frisk tur - få klarnet hjernen og kom tilbake med mer kraft til å ta fatt på oppgavene. Det er ikke for ingenting vi kaller det julestri... Men vi trenger ikke gjøre det mer stritt enn nødvendig. Sett av litt tid til å gjøre ingen ting, til å høre på julemusikk, skrive kort eller pakke gaver mens du faktisk puster rolig og med magen. Fordi du nylig har vært anpusten, varm og passe fysisk sliten. Det er starten på den beste avspenningen du kan få. Tren - pust og hvil :-)
Torsdag 24. november, 2016
Helse og kosthold

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake