Du er her: Artikler
Annonse fra Mezina

Kwai er bra for hjertet

sommerfulghjertet, Mezina
Hjerte- og karsykdommer rammer flere kvinner enn menn. Aller viktigste faktor er alder, deretter kommer kolesterolverdier, røyking, sukkersyke, blodtrykk, midjemål, fysisk aktivitet, stress og alkohol. Alle kvinner over 35 år anbefales av leger å sjekke blodtrykk og kolesterol jevnlig.

Med tanke på dette er det lurt å tenke litt på hjertet, for blodårene vil med årene gradvis bli trangere og mindre elastiske. Røyking, stress, lite mosjon, fet mat og overvekt øker risikoen for at blodet får et for høyt innhold av kolesterol og fett. Med Kwai hvitløkstabletter hjelper du blodårene til å beholde smidigheten. Derfor er Kwai bra for hjertet og blodsirkulasjonen hos både kvinner og menn, i tillegg styrker den immunforsvaret ditt.

 
Kwai hvitløkstabletter er fremstilt av det standardiserte hvitløkspulveret LI111, som utelukkende kommer fra kinesisk hvitløk og er kjent for å ha høyest innhold av aktive stoffer.  En rekke studier har vist at standardisert hvitløksekstrakt LI111 er i stand til å hemme syntesen av kolesterol i kroppen, og virker derfor svakt kolesterolsenkende. Samtidig er det dokumentert at det standardiserte hvitløkspulveret LI111 også virker som en antioksidant.
 
Kwai er et av verdens best dokumenterte hvitløkspreparat. Ingen andre produsenter gir deg et like kraftfullt hvitløksprodukt støttet av så mye forskning. Siden 1981 har Kwai brukt over 120 millioner kroner på forskning på hvitløk.  Preparatet hører til kosttilskuddenes superliga og Kwai er blant de mest kjente og mest brukte hvitløksproduktene i Norge.
 
Kwai  kan brukes av alle. Kan også brukes under graviditet og amming, og av diabetikere.

Her kan du kjøpe Kwai og få mer informasjon

Onsdag 23. mars, 2011
Helse og kosthold

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake