Du er her: Artikler

Sexleketøy for kvinner

CIMG1336
Om du skulle tvile; det finnes et hav av hjelpemidler og sexleketøy enten du er singel eller i et parforhold. Gruer du deg for å gå inn i en av de få butikkene som finnes, så er den enkleste og mest diskrete måten å handle på i nettbutikker.

Det er et utall av butikker på nettet som lover diskresjon, sikker og rask handel. De fleste har ei oversiktlig hovedside der det er lett å orientere seg fram, noen mer fristende og delikat enn andre.

Startsidene har linker og guiding til hva nettbutikken har å tilby og fargebilder av vareutvalget. Bestselgere kommer øverst. Små videosnutter ligger ved enkelte av produktene. Her er det ikke snakk om sexfilmer, men rett og slett en produktinformasjon som kan være lurt å få med seg. Ellers er det gode beskrivelser av hvordan leketøyene fungerer, samt uttalelser fra testere.

God guiding

Jeg tok for meg en tilfeldig valgt nettbutikk; Rosakanin.no Rosakanin har også en guide, en hjelp for å velge produkt, samt en side for dating, flørt og spenning. Testvinnere var lett å finne, blant disse sto Sqweel øverst på lista, også på flere av de andre nettbutikkene. Den kom ut som testvinner over sexleketøy for kvinner i KK, samt at den scooret høyt i NRK`s Trekant. Sqweel er en oralsex-stimulerende slikkemaskin som gir valuta for pengene (ca 498,-). En annen testvinner fra Trekant er Magic Massager, som også er ekspertenes favoritt. Den kraftige vibratoren er egentlig konstruert for kroppsmassasje, men blir solgt som sexleketøy og er av de kraftigste på markedet og lover raske og kraftige orgasmer. MxFighter er et tilsvarende apparat som har vært i handelen lenge, og er mer solid. 

Et hav av hjelpemidler

Lista over orgasmestimulerende leketøy er lang og det blir for omfattende å komme inn på alt. Men utvalget er stort. Ikke bare over dildoer og vibratorer, men også sexleketøy for mannen og leketøy som kan brukes for par. Vi finner klitorisstimulatorer, kuler og egg til vaginalt og analt bruk, fingervibratorer, G-spot hylster for å plassere på mannens finger, blinkende glassdildo, strap-on penis, vibrerende pumper til å pumpe mer blod til vagina og kjønnslepper, eller til å sette på brystvortene. Av andre hjelpemidler som kan hjelpe på lysta, finnes lyst/intim/glidekremer, fetishutstyr og klær, masker og filmer. 

Det er altså ingen grunn til å fortvile over manglende partner eller lyst. På nettbutikkene får man kjøpt erstatter for partner og orgasmestimulerende leker som lover de beste orgasmene. 

Bildet viser en Mr Rabbitt

På Oss i Mellom på Hamar var Mr. Rabbit ( ca 599,-) en av bestselgerne i tillegg til G-puktstaver og klitorisvibratorer av forskjellig slag. Men øverst på salgslista sto glidemiddel med eller uten smak. Jenter handler også mye sex-spill i form av brettspill som Kamasutra og diverse forførende oppvarmingsspill.

 

Artikkelen oppdatert 20.10.13 

Søndag 20. oktober, 2013
Sex og kjærlighet

Kommentarer

Forumtråd Svar Siste svar  
Ingen kommentarer
Tilbake