Spør om alternativ medisin og overgangsalder

Unknown
Dato
Tirsdag 26. mai
Tid
22:00 - 23:00

Innsendte spørsmål

Grete 43: Nytt spørsmål. :-) hvordan vil betennelse i kroppen være? Ser du anbefaler gurkemeie.. sliter med en arm - er nok betennelse. Har nå også fått tåkesyn på et øye på samme side, skal til øyelege. Tar nå medox og gurkemeie når jeg husker.. betennelse i kropp er nokså "vanlig"/aldersrelatert?
Grete, 43: Overgangsalder banker på døren? Ømme pupper, stikninger.. har ikke helt funnet ut om det har noen forbindelse til mensen siden dèn surrer :-) hopper gjerne over 1 periode og kan da gjerne "straffe meg" med å vare opptil 2 uker.. men små blødninger da, ikke klumper, ikke smerter. Klarer meg med etpar bind til dagen. Mensen har vært ustabil siden barn nr.2 i 2010.. min akupunktør nevnte fort overgangsalder, hum fikk gang på den med 3-4 ukers syklus.. men så stresset jeg litt igjen (gikk på en smell for 1,5 år siden) og så ble det kluss igjen.. tror hormonene mine er på bærtur men dèt i seg selv er ikke så lett å gå til legen med? Vet egentlig ikke hva jeg spør om? Hormontull i kropp og pupp??? :-) finnes en GOD overgang?
Lise: Noen tips ang naturmedisin og sexlyst. I løpet av overgangsalderen har den blitt borte- helt! Kan ikke gå på noe som inneholder soja eller gluten...